torstai 15. huhtikuuta 2010

Kirjaprojekti sivu #1

Aloitin uuden jännän projektin. Korttien askartelu on kivaa, mutta välillä pitää tehdä muutakin. Aloin tehdä kirjaa, johon tulee joka kuukaudelle oma sivu. Sinne voin sitten laittaa muistiin ystävieni merkkipäiviä. Ehkä tällä tavoin unohdan onnitella harvemmin..? 
Kirjan loppuun päätin tehdä osoitemuistion, jonne voin kerätä osoitteet kivasti talteen. Tässä on osoitemuistion ensimmäinen sivu, jonka sain valmiiksi eilen. Voi olla, että koristelen tätä vielä myöhemmin lisää, mutta kyllä tämä tällaisenakin menee mainiosti. 
Minun mielestäni tämä on super tyttömäinen ja söpö - siksipä osallistun tällä näperryksellä Papertake Weekly Challengen tämän viikkoiseen haasteeseen : Cutie Pie. I think this is cute eventhough it doesn't include any babies. My oppinion is this is super girly and cute. I had really fun making this one :) This page is first I made for my address book/B-day calendar. 


Tänne voi sitten kirjoitella muutamia osoitteita. Kovin montaa ei mahdu, joten pitää tehdä sivuja vielä muutama lisää :) Olen innoissani tästä projektista. Voi mennä tovi, ennen kuin kirja valmistuu, mutta hiljalleen hyvä tulee... 
Kokeilin myös ensimmäistä kertaa raaputettavia tarroja. Tyttö ja koristeet on raaputettu. Saa nähdä kuinka pitkään ne pysyy. Osoite on kirjoitettu kirjaintarroilla.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti