sunnuntai 15. elokuuta 2010

Joulukortti

Vuoden 2010 ensimmäinen joulukortti on valmistunut. Päivitin eilen joululeimasin tilannetta ja tällainen kaunis WOJ leima löytyi laatikon kätköistä. Enpä olekaan vielä ehtinyt kertaakaan käyttää. Päätin, että tänä vuonna ei uusia joululeimoja tule kuin korkeintaan muutama... Saa nähdä pitääkö päätös, ja mikä on muutaman määritelmä :) 
Lumihiutale-paperi on myös viime vuodelta ja kaikki muutkin paperit kaivoin jämälaatikosta. Toinen päätökseni olikin, että alan käyttää jämälaatikkoni tarpeita entistä useammin. 


Kuvasta saa vähän vihiä (ei kovinkaan hyvin onnistunut räpsy siis), että kaikki tytön valkoiset vaatekappaleet/osat on kimaltelevia. Innostuin glitter-liiman käytöstä :) Ihana saada bling blingiä joka paikkaan!  


Papertake Weekly Challenge:ssa on parhaillaan haasteena "jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua & jotain sinistä. Kaikkea ei tarvinnut yhteen projektiin lykätä. Kortistani löytyy jotain vanhaa, jotain uutta sekä sinistä. Lainahepenissä ei tällä kertaa kuljeta :) Toivottavasti Mister Linky tulee pian kuntoon, että pääsen postamaan tämän haasteen sivuille ennen kuin on liian myöhäistä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti